Det nøgne menneske

Jeg er optaget af det nøgne menneske.

Hvem er vi, når vi lægger alt fra os og står helt nøgne.

Hvilke processer og følelser går vi igennem og vigtigst af alt, hvordan udtrykker jeg min dybeste længsel så andre kan se og høre det og mærke det i dem selv.

Jeg har altid været et søgende menneske. Lige siden jeg var helt lille har mine tanker kredset sig om meningen med livet og den dag i dag er det stadig hovedfokus i min eksistens, at undersøge mig selv og tillade alt det der er bare at være.

Det der optager mig helt ubeskriveligt, er det feminine felt. Hvilke nuancer af livet jeg kan komme i kontakt med, når jeg åbner det op og bevæger mig ud i krogene af vildskab, sårbarhed, visdom, urkraft og alle de uendelige facetter der findes til det spekter.

Igennem maleriet åbner jeg op for denne verden og spejler det indre liv i samarbejdet med min sjæl.

Vores verden i dag er stadig domineret af den maskuline tankegang og jeg formår aldrig at slå til i den kategori. Mine fødder kan ikke fæstne og jeg tror inderligt på, at det er fordi, jeg altid har følt længslen efter det dybe feminine rum.

De sidste fem år har jeg brugt på at kigge dybt i mig selv og udvidet mine sanser, mærket min krop og hele det felt vi alle er en del af. Den kærlighed og varme jeg møder der, er ubeskrivelig og jeg håber at udvidelsen af mig kan holde rum for udvidelsen af dig

 

Mit arbejdsrum føles sådan her:

 

Oh du fine menneske jeg elsker dig så højt. Du kommer til mig skrøbelig og sårbar og fuld af styrke samtidig. Det er denne styrke jeg ønsker at du skal se og mærke. Mærke hvor du kommer fra og til, du min egen mit højeste potentiale. Udvid dig og mærk udvidelsen, hvad den gør ved dig, hvordan den spænder dig ud og begejstrer dig min ven. Du er foreviget til det.  Du er forbundet – vi er forbundet, så vær ikke bange, for jeg er lige her hos dig.

 

Alle mine billeder udspringer fra dette sted og herfra laver jeg også personlige malerier

 

Udtalelse fra en af mine dejlige kunder

”Pia skønne kvinde! Tak for sidst – for samtale og ikke mindst for det billede du har lavet til mig. Jeg er både dybt rørt og meget taknemmelig. For at blive set, spejlet og guidet. Tak <3”

 

Følg med her på min blog, følg mig på Facebook eller Instagram

 

Køb mine billeder, som dagligt vil minde dig om det dybe i dig – enten som malerier, artprints eller små guidede akvareller, ved at kontakte mig på:

 

kontakt@purposepainting.dk

https://facebook.com/purposepainting

https://instagram.com/purposepainting

 

Masser af kram til dig og din unikke vej

 

Pia

Comments are closed.