Purpose Painting

Så er det endelig ved at være virkeligt, sådan ægte ude i verdenen, mit lille og alligevel utrolig store hjerteprojekt, min længsel, min glæde og min sorg, som jeg endelig har lyttet til, malet mig ind i igennem nysgerrighed og et kæmpe behov for og længsel efter at udtrykke mig og bevæge mig ind i alt det, der får mit hungrende hjerte til at mærke nærvær.

Det har været så fedt at se, hvordan så utrolig mange små og store skridt pludselig blev til Purpose Painting. Og igen forbinde mig med den lille generte pige der ikke vidste, hvordan hun skulle udtrykke sit indre på andre måder end at male og ikke bare forbinde mig med hende, men rent faktisk lytte efter, sådan rigtig lytte efter hendes dybe længsler og turde mærke dem og ligeså langsomt handle på dem.

Selvom jeg er ved at dø af skræk, kan det ikke være anderledes.

Lige sålænge jeg kan huske har maleriet og skriverierne været min foretrukne kanal. Og nu efter alle de år er det stadig den måde, jeg bedst kan udtrykke mig og den måde, hvorpå jeg har lyst til at bidrage til verden. Jeg tror på at hvis vi alle tapper ind i hjertets og sjælens længsel finder vi svarene, både vores egne, men også de svar verden har brug for.

Vi kan ikke kun regne det ud, vi bliver nødt til at mærke efter, dybt inde i os selv og lad det komme som kommer og have tillid til at vi er nok og at det vi hører og mærker er sandt.

Og det er i det rum mine billeder bliver skabt, det feminine rum som ikke handler om at præstere mest muligt på kort tid, men istedet et rum med overgivelse, tillid, rummelighed, vildskab, skønhed, stilhed og indføling.

Jeg elsker det rum og forlader det aldrig igen

<3 Pia

Comments are closed.